Zanglessen en Muzieklessen – Informatie Overzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van bijzondere zanglessen en muzieklessen die je op verschillende plekken in het land kunt volgen. De nadruk is gelegd op speciale zanglessen of muzieklessen die anders zijn dan die je meestal tegenkomt.

Kerstmidweek Zang en Harp

Wintermagie tijdens Kerstmidweek Zang & Harp

28 t/m 30 december 2018 in Utrecht

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om te zingen met harpbegeleiding. Tijdens de kerstmidweek Zang en Harp kun je dit zelf ervaren. In deze wintermeerdaagse gaan werken aan sfeervolle liederen die passen in de tijd van het jaar – geen kerstliederen, maar wel sfeervol, met een terugblik op het oude en een vooruitblik op het nieuwe. Natuurlijk zingen we samen, maar de bedoeling van deze meerdaagse is dat je ook de kans krijgt aan de slag te gaan met een sololied. De kerstmidweek zang & harp is zowel geschikt voor onervaren als voor ervaren zangers en zangeressen. Alle informatie is te vinden op de pagina…kerstmidweek zingen >


ZANGLESSEN VOOR KINDEREN

Musicalles voor Kinderen-200UTRECHT
> Musicalles voor Kinderen

Locatie: Utrecht Stad


ZANGLESSEN VOOR VROUWEN

Zingjezachtekracht-150UTRECHT
> Zangles voor Vrouwen – Zing Je Zachte Kracht

Locatie: Utrecht Stad


Geef jij ook bijzondere muziek- of zangles. Je kunt deze doorgeven aan muzikaleontdekkingen@hotmail.com. De redactie kijkt na ontvangst van de mail of jouw lessen geschikt zijn om op te nemen op deze pagina.

 

Het Verhaal Achter de Muziek