Ariana Grande Thank U, Next LP Recensie

Ariana Grande Thank U, Next LP Recensie review waardering en informatie over het nieuwe album. Op 8 februari 2019 verschijnt het nieuwe album van zangeres Ariana Grande Thank U, Next.

Ariana Grande Thank U, Next LP Recensie Review

Ariana Grande Thank U, Next LP Recensie

Zodra het album beluisterd is door de redactie, kun je op deze pagina de Ariana Grande Thank U, Next LP recensie review en waardering lezen. Daarnaast zijn hier nu al gegevens te vinden over de bestelmogelijkheden van het album op CD en vinyl LP te vinden. Bovendien kun je hier ook de tracklist van de Ariana Grande Thank U, Next CD en LP vinden en een aantal nummers beluisteren.

Arinana Grande heeft haar nieuwe album Thank u, next aangekondigd. Dit album is de opvolger van haar vorige album Sweetener dat nog geen half jaar geleden verscheen. Afkomstig van dat album, dat ook in Nederland op #1 in de albumcharts binnenkwam en inmiddels al de gouden status heeft behaald, waren de singles God Is a Woman, bBeathin, en het door de aanslag in Manchester geïnspireerde No Tears Left to Cry, haar grootste hit tot nu toe.

Dat er een nieuw album in de maak was kwam niet echt als een verrassing, de eerste geheel nieuwe, gelijknamige, single verscheen al uit het niets begin november 2019. Later dit jaar keert ze terug naar Nederland voor drie shows in de Ziggo Dome in Amsterdam in augustus en september die vrijwel direct na aankondiging uitverkocht waren.

Ariana Grande – Thank U, Next Informatie

 • Titel: Thank U, Next
 • Zangeres: Ariana Grande (Verenigde Staten)
 • Soort muziek: dance, pop
 • Soort album: studio album
 • Label: Republic
 • Verschijnt: 8 februari 2019
 • Dragers: CD

Tracklist Ariana Grande – Thank U, Next

 1. Imagine
 2. Needy
 3. NASA
 4. Bloodline
 5. Fake Smile
 6. Bad Idea
 7. Make Up
 8. Ghostin
 9. In My Head
 10. 7 Rings
 11. Thank U, Next
 12. Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored

Bijpassende Muziek en Informatie