Blood Red Shoes Get Tragic LP

Blood Red Shoes Get Tragic LP 2019 Nummers Tracklist en Informatie. Op vrijdag 25 januari 2019 verschijnt de nieuwe LP van Blood Red Shoes Get Tragic. Blood Red Shoes Get Tragic LP 2019 Nummers Tracklist en Informatie

Blood Red Shoes Get Tragic LP 2019 Nummers Tracklist en Informatie

Blood Red Shoes is door een hel gegaan. Ongelukken, liefdesverdriet en een carrière vloek hebben drummer/zanger Steven Ansell en gitarist/zangeres Laura-Mary Carter geplaagd op de weg naar het nieuwe album dat dan ook de toepasselijke titel Get Tragic heeft meegekregen. Na een eindeloze reeks concerten naar aanleiding van het in 2014 verschenen album viel Blood Red Shoes bijna uit elkaar. Bijna een decennium zonder een moment rust of pauze eiste zijn tol en de band implodeerde. 

De gebroken arm van Laura bleek echter een geluk bij een ongeluk te zijn. Gitaarspelen kon ze niet en pakte daarom een keyboard en concentreerde zich meer op haar zang. De nummers die uit de sessies in Leeds kwamen, bleken het licht aan het einde van een hele lange donkere tunnel te zijn. Door rampspoed, verbijstering, absurditeiten en nieuwe inzichten heeft Blood Red Shoes zichzelf opnieuw uitgevonden en is als een fenix uit haar as herrezen. De band heeft zelfs voor het eerst een foto van zichzelf op de cover gezet. Als je dacht Blood Red Shoes te kennen, bewijst Get Tragic je het tegendeel.

Blood Red Shoes – Get Tragic Informatie

 • Soort LP: studio album
 • Muziek:  rock
 • Verschijnt: 25 januari 2019
 • Totale tijdsduur: 37:36
 • Label: Jazz Life Records
 • Dragers: LP / CD


Blood Red Shoes Get Tragic Nummers Tracklist

 1. Eye to Eye (3:40)
 2. Mexican Dress (3:59)
 3. Bangsar (2:32)
 4. Nearer (3:54) met The Wytches
 5. Beverly (4:38) met Ed Harcourt
 6. Find My Own Remorse (4:07) met Clarence Clarity
 7. Howl (2:54)
 8. [Interlude] (0:48)
 9. Anxiety (3:05)
 10. Vertigo (3:07)
 11. Elijah (4:52)Bijpassende Muziek en Informatie