De Dijk – Nu of nou LP

De Dijk Nu of nou LP recensie en informatie over het nieuwe album, inclusief de nummers en tracklist. Op 18 oktober 2019 verschijnt het nieuwe album van de Nederlandse blues en soul band De Dijk op LP en CD. De eerste single van de LP verscheen op vrijdag 4 oktopber 2019 bij het platenlabel Top Notch.

De Dijk Nu of nou LP Recensie

Als de redactie de nieuwe LP  heeft beluisterd, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Nu of nou het nieuwe album van De Dijk. Daarnaast zijn hier gegevens van de CD en LP en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina de tracklist, informatie over het album en de mogelijkheid tot beluisteren via Spotify vinden.

De Dijk Nu of nou LP Recensie en Nummers

Nu of nou LP Informatie

Het laatste studio album van de legendarische Nederlandse band De Dijk verscheen inmiddels al weer vijf jaar geleden. Dus het is de hoogste tijd voor een LP met nieuwe liedjes. Deze keer is Top Notch het label waar de plaat verschijnt. Naast Nederlandstalige hiphop heeft dit label inmiddels ook een mooie catalogus opgebouwd met nieuwe platen van legendarische Nederlandse artiesten zoals onlangs nog de fantastische nieuwe van Henny Vrienten en nu dus De Dijk.

  • Artiest: Nederpo (Nederland)
  • Soort album: studio LP
  • Soort muziek: blues, soul, Nederpop
  • Label: Top Notch
  • Verschijnt: 18 oktober 2019
  • Dragers: CD / Vinyl LP


Tracklist en Nummers

De informatie over de nummers die op de nieuwe LP van De Dijk staat, volgt zodra deze bekend is. In ieder geval zal de nieuwe single Nu of nou op de plaat te horen zijn.


LP beluisteren via Spotify

Zodra de LP op Spotify beschikbaar is kun je deze hier beluisteren.


Bijpassende Muziek en Informatie