John Mayall Nobody Told Me LP Recensie ∗∗∗∗

John Mayall Nobody Told Me LP recensie review waardering en informatie. Op 22 februari 2019 verschijnt het nieuwe album van de legendarische Engelse gitarist,  John Mayall Nobody Told Me.

John Mayall Nobody Told Me LP Recensie Review

John Mayall Nobody Told Me LP recensie

De Engelse bluesrock legende John Mayall is inmiddel 85 jaar oud. Maar van ophouden is bij hem nog geen sprake. Sterker nog ook dit jaar is hij weer aan het touren. Op 13 en 14 april treedt hij bovendien op in Nederland. Ook blijft hij gestaag nieuwe albums uitbrengen. Nobody Told Me is zijn nieuwe LP die op 22 februari 2019 in de platenwinkel ligt.

De 85 jarige blues rock legende John Mayall is still going strong

Johan Mayall heeft ervoor gekozen om op deze LP de samenwerking aan te gaan met een aantal beroemde collega’s uit de bluesrock:  Joe Bonamassa, Todd Rundgren, Steven Van Zandt, Larry McCray en Carolyn Wonderland. Mayall heeft deze muzikanten alle ruimte waardoor het album zeker aan kwaliteit wint. Je hoort wel dat zijn stem iets aan kracht heeft ingeleverd. Maar toch is Nobody Told Me een uitstekend album in de traditie van de blues rock. Degelijke en krachtige  nummers die de liefhebber van het genre nergens teleur zullen stellen. Hoogtepunten zijn Delta Hurricane, It’s so Tough en Nobody Told Me. Er staat bovendien geen enkel slecht nummer op het album. Kortom de 85 jarige blues rock legende is still going strong. Johan Mayall – Nobody Told Me is gewaardeerd met ∗∗∗∗ (uitstekend).

Op de nieuwe LP van John Mayall spelen een aantal beroemde muzikanten mee zoals Joe Bonamassa, Todd Rundgren, Steven Van Zandt, Larry McCray en Carolyn Wonderland.

John Mayall – Nobody Told Me

 • Titel: Nobody Told Me
 • Artiest: John Mayall (Groot-Brittannië)
 • Soort muziek: blues rock
 • Label: Forty Below
 • Verschijnt: 22 februari 2019
 • Tijdsduur: 48:05
 • Dragers: CD / Vinyl LP
 • Waardering redactie∗∗∗∗ (uitstekend)

Tracklist John Mayall Nobody Told Me

 1. What Have I Done Wrong (3:55)

  ft. Joe Bonamassa

 2. The Moon Is Full (4:54)

  ft. Larry McCray

 3. Evil and Here to Stay (4:48)

  ft. Alex Lifeson

 4. That’s What Love Will Make You Do (3:54)

  ft. Todd Rundgren

 5. Distant Lonesome Train (4:33)

  ft. Carolyn Wonderland

 6. Delta Hurricane (4:58)

  ft. Joe Bonamassa

 7. The Hurt Inside (5:36)

  ft. Larry McCray

 8. It’s So Tough (4:19)

  ft. Steven Van Zandt

 9. Like It Like You Do (3:46)

  ft. Carolyn Wonderland

 10. Nobody Told Me (7:22)

  ft. Carolyn Wonderland

Nobody Told Me beluisteren via Spotify


John Mayall Concerten in Nederland

85th Anniversary Tour

 • Zaterdag 13 april 2019
  Patronaat, Haarlem
 • Zondag 14 april 2019
  De Oosterpoort, Groningen

Bijpassende Muziek en Informatie