Julia Jacklin Crushing LP ∗∗∗∗

Julia Jacklin Crushing LP recensie review waardering tracklist en informatie nieuwe album. Op vrijdag 22 februari 2019 verschijnt het nieuwe album van de Australische singer songwriter Julia Jacklin – Crushing op vinyl LP en CD.

Julia Jacklin Crushing LP Recensie Review Waardering en Tracklist Nieuwe Album

Julia Jacklin Crushing LP Recensie Review en Waardering

Crushing is het tweede album van de Australische singer songwriter Julia Jacklin. Met haar debuut Don’t Let the Kids Win uit 2016, bewees ze talentvol te zijn. Dan is het altijd afwachten of het talent zich ook openbaart in de opvolger. Gelukkig is dit bij Julia Jacklin het geval. Sterke persoonlijke nummers zijn de ruggengraad van Crushing. Het lijkt erop alsof de Australische zangeres haar ervaringen heeft verwerkt in deze LP. Ze houdt er bovendien van om een verhaal te vertellen.

Rauwe, indringende, intieme en uitstekende tweede LP

De muzikale begeiding op Crushing is vrij rauw en direct en wekt de indruk live te zijn opgenomen wat het persoonlijke en intieme karakter van de plaat versterkt. Van het openingsnummer Body, waarin ze het einde van een relatie beschrijft van een relatie nadat hij uit een vliegtuig is gegooid tot aan het slotnummer Comfort, is Crushing het beluisteren meer dan waard. Julia Jacklin is een talent om in de gaten te houden. Het tweede album van Julia Jacklin – Crushing is gewaardeerd met ∗∗∗∗ (uitstekend).

Julia Jacklin – Crushing LP Informatie

 • Titel: Crushing
 • Artiest: Julia Jacklin (Australië)
 • Soort muziek: alternative rock, singer songwriter
 • Label: Transgressive
 • Verschijnt: 22 februari 2019
 • Tijdsduur: 39:24
 • Dragers: CD / Vinyl LP
 • Waardering Redactie:  ∗∗∗∗ (uitstekend).

Tracklist Julia Jacklin Crushing LP

 1. Body (5:07)
 2. Head Alone (2:58)
 3. Pressure to Party (3:02)
 4. Don’t Know How to Keep Loving You (5:32)
 5. When the Family Flies In (4:00)
 6. Convention (3:16)
 7. Good Guy (4:11)
 8. You Were Right (2:22)
 9. Turn Me Down (5:49)
 10. Comfort (3:07)

Crushing Beluisteren via Spotify


Julia Jacklin Concerten 2019

Julia Jacklin geeft trouwens op maandag 8 april 2019 een concert in Brussel en een dag later op dinsdag 9 april 2019 een concert in Amsterdam (Paradiso Noord).Bijpassende Muziek en Informatie