Lady Antebellum – Ocean LP

Lady Antebellum Ocean LP recensie en informatie over het nieuwe album, inclusief nummer en tracklist. Op 22 november 2019 zijn de nieuwe LP en CD uitgebracht van de Amerikaanse countryband Lady Antebellum.

Lady Antebellum Ocean LP Recensie en Informatie

Als de redactie nieuwe album beluisterd heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Ocean, de nieuwe LP van Lady Antebellum. Daarnaast zijn hier gegevens van de plaat en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je hier de nieuwe dubbel LP van Lady Antebellum beluisteren via Spotify en Youtube.

Lady Antebellum Ocean LP

Ocean

 • Band: Lady Antebellum (Verenigde Staten)
 • Muziek: country rock, pop
 • Soort album: studio LP
 • Uitgebracht: 15 november 2019
 • Tijdsduur: 47:33
 • Label: Big Machine
 • Dragers: CD / Vinyl Dubbel LP

Informatie over de nieuwe LP van Lady Antebellum

‘What If I Never Get Over You?’. Een goede vraag om te stellen als een relatie ten einde komt. ‘Lukt het me om nog verder te gaan zonder jou?’ De tijd zal het leren en vaak moet je door de zure appel heen bijten om erachter te komen. Het thema leverde de Amerikaanse countryband Lady Antebellum in ieder geval voldoende inspiratie op om het nummer ‘What If I Never Get Over You’ te maken, wat terug te vinden is op hun aanstaande album ‘OCEAN’.

De band uit Nashville, die in 2010 met ‘Need You Now’ internationaal doorbrak, schuwt het niet om ook op hun achtste album zwaardere emotionele thema’s in hun muziek aan te pakken. Iets wat ze naar eigen zeggen goed aankunnen na een samenwerking van ruim dertien jaar.

“’OCEAN’ stands for all of the things that we think and feel when we hear the word. Its parallel with those feelings much like the songs about barely keeping your head above water and others that make you feel like everything is smooth sailing.” zegt zangeres Hillary Scott over het album.

Nummers en tracklist

 1. What If I Never Get Over You (3:26)
 2. Pictures (2:58)
 3. Crazy Love (3:25)
 4. You Can Do You (4:08)
 5. What I’m Leaving For (3:23)
 6. Be Patient with My Love (5:06)
 7. Alright (3:16)
 8. Let It Be Love (3:38)
 9. On a Night Like This (3:23)
 10. Boots (3:33)
 11. The Thing That Wrecks You (4:35)
  featuring: Little Big Town
 12. Mansion (3:12)
 13. Ocean (3:30)

Ocean beluisteren via Spotify

Bijpassende Muziek en Informatie