The Dubbeez Peace Love & Dub LP CD Recensie Liedjes

Op 26 januari 2018 verschijnt het nieuwe album van de Nederlandse reaggegroep uit Amsterdam en Almere The Dubbeez CD en Vinyl LP. Op deze pagina kun je de Dubbeez Peace Love & Dub LP CD recensie liedjes tracklist en reviews vinden.

Bob Marley’s Tuff Gong Studio in Kingston, Jamainca is natuurlijk heilige grond voor iedere artiest en fan van reggae. Voor de Amsterdams/Almeerse band The Dubbeez is het daarom een droom die uitkwam toen ze het debuutalbum Peace, Love & Dub daar op konden nemen. Het album verschijnt bij V2 Records in Europa en Noord- en Midden-Amerika bij het prestigieuze Tuff Gong Label.

The Dubbeez Peace Love & Dub LP CD Recensie Liedjes

The Dubbeez Peace Love & Dub LP CD Recensie Liedjes en Informatie

De jonge Amsterdams/Almeerse dubreggaeformatie The Dubbeez is het bewijs dat goede reggae tijdloos is. Met een stevige ritmesectie, heldere sound en een zak vol aanstekelijke songs geven ze de klassiek gestroomlijnde composities een eigentijdse touch en feel. Ze wonnen de World Reggae Contest in Polen in 2006 waarna ze met producers Stephen Stewart en Sam Clayton mochten werken. Na de opnames keerden ze terug naar Europa en speelden ze op festivals als Reggae Geel (BE) en Noorderslag in Groningen. De registratie van het optreden in Ostróda Reggae Festival in Polen werd ruim anderhalf miljoen keer bekeken en cureerde een buzz nog voordat er überhaupt een single of album uitgebracht was. In augustus van dit jaar brachten The Dubbeez de eerste single van het album uit, getiteld Feelings. De single en bijbehorende videoclip werden gelanceerd via het internationale reggae platform Reggae Ville en werd binnen no time meer dan 50.000 keer bekeken. Dit najaar trekken The Dubbeez met hun clubtour langs diverse clubs in Nederland.

  • Titel: Peace Love & Dub
  • Artiest: The Dubbeez (Nederland)
  • Datum verschijnen: vrijdag 26 januari 2018
  • Soort muziek: reggae
  • Platenlabel: V2 Records / Tuff Gong
  • EAN-nummer CD: 8717931332156
  • EAN-nummer LP: 8717931332163
  • Dragers: CD of vinyl LP
  • …Meer Informatie Recensie en Bestellen >

The Dubbeez Peace Love & Dub Liedjes en Tracklist

1. Don’T Walk Too Fast
2. Hangover
3. Feeling
4. Rudebwoy
5. I Love Me
6. Obsession
7. Love No More
8. Hold Us
9. Peace Love Dub
10. On the Road

Bijpassende Muziek en Informatie