Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland Boek

Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland Boek over Nederlandse Rappers

Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland Boek over Nederlandse Rappers
Op 23 november 2017 verschijnt bij Uitgeverij Q van Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland, een boek over Nederlandse rappers. Hiphop is momenteel waarschijnlijk de populairste muziek van de Nederlandse jeugd.

Voor zijn boek Hiphop in Nederland volgde schrijver Rajko Disseldorp tien populaire Nederlandse rappers: Ali B, Typhoon, Fresku, Sticks, Hef, Boef, Ronnie Flex, Sevn Alias, Bokoesam en Ares…Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland Recensie >

RAJKO DISSELDORP – HIPHOP IN NEDERLAND
De tien rappers van dit moment

– Titel: Hiphop in Nederland
– Schrijver: Rajko Disseldorp (Nederland)
– Soort boek: muziekboek over hiphop
– Uitgever: Uitgeverij Q
– Verschenen: 23 november 2017
– Omvang: 192 pagina’s
– Uitgave: Paperback / Ebook
– Prijs: € 17,50
– Waardering: ★★★ (zeer goed) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Rajko Disseldorp Hiphop in Nederland
Hiphop is in Nederland groter dan ooit. Met miljoenen YouTubeviews en Spotifystreams is er de afgelopen jaren een nieuwe, ongelooflijk creatieve generatie Nederlandse rappers opgestaan. Grenzen lijken er nauwelijks te zijn. Rajko Disseldorp volgde de afgelopen twee jaar de tien meest toonaangevende rappers van dit moment. Aan de keukentafel, in de auto onderweg naar optredens en backstage in kleedkamers. Ali B, Typhoon, Fresku, Sticks, Hef, Boef, Ronnie Flex, Sevn Alias, Bokoesam en Ares vertellen openhartig hun verhaal. Over hun jeugd, over ambitie en over wat hiphop voor hen betekent. Het resultaat: tien intrigerende portretten die samen een inhoudelijk en indringend beeld schetsen van hiphop in Nederland.

Bijpassende Boeken en Informatie
Nederlandse Rappers
Nieuwe Muziekboeken Recensies en informatie