Stef Bos – Tijd LP en CD

Stef Bos Tijd LP Recensie en Tracklist van het nieuwe album, inclusief nummers en tracklist. Op 30 januari 2020 verschijnt het nieuwe album van de Nederlandse zanger en songwriter Stef Bos.

Stef Bos Tijd LP Recensie en Informatie

Als de redactie de nieuwe LP  heeft beluisterd, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Tijd om te leven de nieuwe LP van Stef Bos. Daarnaast zijn hier gegevens van de CD en LP en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina de tracklist, de mogelijkheid tot beluisteren via Spotify en youtube vinden van de nieuwe plaat van de zanger en tekstschrijver Stef Bos.

Stef Bos Tijd LP CD Recensie en Tracklist

Tijd om te gaan leven Album Informatie

 • Titel: Tijd om te gaan leven
 • Zangeres: Stef Bos
 • Muziek: Nederlands luisterlied
 • Soort album: studio LP
 • Label: Niemandsland
 • Tijdsduur: 39:57
 • Uitgebracht: 30 januari 2020
 • Drager: CD / Vinyl LP + CD

Stef Bos met Dirk Jan Roeleven op bezoek bij DWDD

Op woensdag 5 februari 2020 is Stef Bos op bezoek bij het tv-programma De Wereld Draait Door te praten over zijn nieuwe album. Met name het lied De klim staat centraal. Hij liet zich voor dit nummer inspireren door het boek van Dirk Jan Roeleven – De nieuwe fiets. Roeleven zal trouwens ook aanwezig zijn bij DWDD.

Informatietekst van de nieuwe LP van Stef Bos

Na een solo jaar met 110 nagenoeg allemaal uitverkochte voorstellingen, waarbij Stef Bos en zijn piano elke avond een mooie reis maakte op zoek naar het hier en nu, is het nu tijd voor een voor een volgend avontuur met de band. Tijdens de solo tour en in de zomer van 2019 in Kaapstad werd de basis gelegd voor nieuwe songs. Een deel daarvan werd de basis voor de cd ‘TIJD’. Stef zocht een verzameling songs die klinken als licht aan de horizon, het optimisme van iemand die een weg heeft afgelegd. Stukken als ‘Ruimte’, ‘Alles Wat Onhaalbaar Lijkt’ en ‘Mooier Met De Tijd’, die hij al tijdens zijn solo tour speelde, hebben zo hun plek gevonden in een bandversie. De nieuwe verzameling liedjes vormen ook de basis voor de nieuwe voorstelling samen met de cd Ridder van Toledo die uiteindelijke het officiële licht zal zien in 2020. Een voorstelling met veel dynamiek, optimisme en kleur. Een voorstelling waarin het kind in ons wordt wakker gekust en de verbeelding aan de macht is.

Tijd Tracklist en Nummers

 1. Voor de tijd (1:20)
 2. Ruimte (3:10)
 3. Ons hoofd Is een huis (2:46)
  met Diggy Dex
 4. De klim (4:10)
 5. Nergens geweest (3:26)
 6. Haal mij uit mijn hoofd (4:46)
 7. Mooier met de tijd (3:32)
 8. Lorelei (3:32)
 9. Alles wat onhaalbaar lijkt (4:17)
 10. In de tijd (2:32)
 11. Tijd om te gaan leven (5:02)
 12. Voorbij de tijd (1:24)

LP beluisteren via Spotify


Bijpassende Muziek en Informatie